Valencia High School

Skip to main content
Main Menu Toggle
Bell Schedules » Rally Schedule

Rally Schedule

Rally Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 7:00 AM 7:55 AM 55 min
Period 2 8:01 AM 8:51 AM 50 min
Period 3 8:57 AM 9:47 AM 50 min
Rally 9:53 AM 10:17 AM 24 min
Brunch 10:17 AM 10:28 AM 11 min
Period 4 10:38 AM 11:33 AM 55 min
Period 5 11:39 AM 12:29 PM 50 min
Lunch 12:29 PM 1:05 PM 36 min
Period 6 1:15 PM 2:05 PM 50 min
Period 7 2:11 PM 3:01 PM 50 min
Period 8 3:07 PM 4:02 PM 55 min